FOTO. Este cel mai controversat fotomodel din lume. Ce detaliu nebanuit ascunde aceasta poza

Dată publicare: 04-01-2013 12:40
Dată actualizare: 07-01-2013 06:46


Andrej Pejic pe coperta Elle

Fotomodelul care apare pe coperta revistei Elle din Serbia in luna ianuarie este o persoana foarte controversata, desi, la prima vedere, nimic nu este in neregula cu aceasta imagine.

Pe coperta Elle apare sarbul Andrej Pejic, fotomodel celebru prin faptul ca prezinta atat tinute masculine, cat si de dama, scrie New York Daily News.

Andrej nu respecta limitele impuse in mod normal de apartenenta la un anumit gen, declarand ca sexul sau “este deschis la orice interpretare artistica”.

In interiorul revistei, Andrej are un pictorial in care apare atat ca barbat, cat si ca femeie, sub titlul “Victor Victoria”.

Tanarul este considerat idealul oricarui designer, pentru ca are 1,80 metri inaltime si nu are sani sau solduri proeminente.

Andrej spune ca nu vrea sa-si faca o operatie de schimbare de sex, pentru ca, din punctul sau de vedere, genul nu conteaza.

“Nu vreau sa arat azi ca o femeie, maine ca un barbat. Vreau doar sa arat ca mine”.

El este al doilea manechin cu gen nedefinit care pozeaza in Elle, dupa brazilianul Lea T, care a aparut pe coperta in anul 2011.

In 2011, fotografia in care Andrej apare cu bustul gol pe coperta unei reviste a fost cenzurata.

In varsta de 21 de ani, tanarul, care provine dintr-o familie sarbo-croata si a crescut in Australia, a fost descoperit cand avea numai 17 ani si lucra la un restaurant McDonald’s.
 

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO