Fiul unui fost oficial taiwanez a angajat 50 de stripteuse pentru inmormantarea tatalui sau: "A iubit viata mult". VIDEO

Dată publicare: 05-01-2017 16:28
Dată actualizare: 08-01-2017 07:13


inmormantare Taiwan

Un barbat din Taiwan a angajat 50 de stripteuse pentru procesiunea de inmormantare a tatalui sau, ca un ultim semn de recunostinta.

Filmarea procesiunii, care a avut loc in data de 3 ianuarie, in regiunea Chiayi, a fost postata pe internet, relateaza People's Daily Online.

Potrivit fiului celui decedat, care a fost un inalt oficial al regiunii, tatal sau "a iubit foarte mult viata" si a vrut sa aiba cea mai spectaculoasa inmormantare posibila.

Dansatoarele exotice au fost angajate pentru inmormantarea lui Tung Hsiang, 76 de ani, fost presedinte al Consiliului regiunii Chiayi. Barbatul a murit pe data de 14 decembrie, dar inmormantarea a avut loc pe data de 3 ianuarie, potrivit anuntului postat pe Facebook de catre fiul sau.

Acesta, Tung Kuo-cheng, a declarat pentru presa locala ca tatal sau a avut o viata foarte interesanta si a vrut sa-i organizeze o inmormantare pe masura. De asemenea, fiul a mai spus ca parintele sau, care a fost un om extrem de popular, a murit in urma unei boli grave.

Ceremonia publica de inmormantare a inceput la ora 10:00, dupa cea privata. In alaiul de inmormantare au intrat si 50 de jeepuri mari, pe care s-au urcat si au dansat lasciv cele 50 de stripteuse. In alai au mai intrat alte 150 de masini.

Dupa ceremonie, pe data de 5 ianurie, Tung Tuo-cheng a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj prin care a multumit tuturor care i-au fost alaturi in momentele grele pricinuite de disparitia parintelui, dar si celor care l-au ajutat sa organizeze funeraliile.

Evident, evenimentul a fost intens discutat pe retelele de socializare, cei mai multi comentatori apreciind efortul fiului indurerat. "Imi doresc si eu asa o inmormantare", este unul din mesaje.

Sursa: People's Daily


VIDEO PROTVPLUS.RO