“Fiul mi-a spus ca ii este rusine cu mine si m-am trezit”. Cum arata femeia dupa ce a slabit 85 kg

Ultima actualizare: 07-04-2013 06:57
Debbie Lazinsky

Recunoaste ca a fost ignoranta ani la randul si a crezut ca toata lumea o iubeste pentru felul ei de-a fi, ca pentru cei din jur nu conta ca este foarte grasa.

Debbie Lazinsky, din Statele Unite, spune ca nu a facut niciodata miscare si manca mult prea mult. “Mi-a placut tot timpul sa gatesc si am inceput sa mananc din ce in ce mai mult. Nu mai spun ca nu eram deloc atenta la ce anume mancam”, a povestit Debbie Lazinsky pentru The Huffington Post.

Incetul cu incetul, dupa ce copiii au inceput sa creasca, Debbie a stat mai mult singura si din lipsa de ocupatie manca si dormea.

La 54 de ani m-am trezit ca aveam 144 kilograme si dormeam 18 ore pe zi. Eram o epava… Intr-o zi fiul meu mi-a spus ca ii este rusine cu mine si asta m-a lovit direct in inima”, a spus Debbie.

Femeia a spus ca dupa aceasta zi a inceput sa faca miscare si si-a facut o dieta echilibrata. “Nu am renuntat la mancarurile cu care eram obisnuita, dar le-am gatit altfel, eliminand caloriile. Am inceput sa mananc de 5-6 ori pe zi, cate 200, maxim 300 de calorii”, a spus ea.

In doi ani femeia a slabit treptat, iar acum are 60 de kilograme. Chiar daca nu mai este foarte tanara, simte ca viata ei s-a schimbat si are energie pentru multe lucruri la care inainte nici nu se gandea. “Chiar ma simt pregatita sa ma indragostesc din nou”, a spus femeia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO