Cativa adolescenti rusi au torturat un pisoi pentru like-uri pe retelele sociale. Chinurile la care a fost supus Vasya

Dată publicare: 13-07-2016 18:47
Dată actualizare: 16-07-2016 00:02


pisica

Un grup de adolescenti din Rusia a pus la cale un plan sinistru pentru a-si creste vizibilitatea in mediul on-line. Acestia s-au filmat in timp ce chinuiau un pui de pisica si le-au cerut privitorilor like-uri daca vor ca relele tratamente sa inceteze.

"'Project Game' este un show in care viata pisicutei Vasya depinde de reactia utilizatorilor. Principala conditie a jocului este ca oamenii sa dea 'like' video-urilor care vor fi urcate pe acest canal." Explica unul dintre adolescenti la inceputul materialului.
Daca oamenii dau mai multe like-uri decat dislike-uri atunci felina va fi crutata, in caz contrar, chinurile se vor inteti. Adolescentii mai cer si 100.000 de subscriptii in noua zile, altfel "toate cele noua vieti ale pisicii vor fi consumate", potrivit The Siberian Times.

In imagini se vede cum pisica este impinsa cu capul intr-un bol cu lapte si fortata sa bea. Apoi labutele sale sunt legate cu banda adeziva, iar ea, atarnata de tavan, cu capul in jos.

Clipul a strans 200 de like-uri si 500 de dislike-uri, iar foarte multi oameni au lasat la comentarii amenintari cu moartea la adresa tinerilor, care se crede ca locuiesc in orasul Khabarovsk.

"Va este mila de aceasta pisica, dar sunteti gata sa ne taiati gaturile? Cum e posibil? E o societate ciudata." a raspuns unul dintre adolescenti.

Politia a deschis o ancheta in acest caz. Video-ul a fost dat jos, iar un altul in care pisica este in viata a fost postat in loc, cu descrierea: Clipul a fost regizat. Pisica este domestica. Plecati.”

 

Sursa: Siberian Times


VIDEO PROTVPLUS.RO