"Esti un butoi de grasime". Raspunsul primit de o femeie de la firma de unde a cumparat o canapea

Dată publicare: 02-08-2013 07:52
Dată actualizare: 05-08-2013 06:46


Natalie

O femeie de 26 de ani, din Marea Britanie, mama a trei copii, a trecut printr-o experienta ingrozitoare din cauza canapelei pe care a comandat-o la o firma de mobila.

Natalie Day a povestit pentru Daily Mail ca la ora 5 dimineata s-a trezit la usa cu baiatul de la livrari, care i-a lasat canapeaua la usa.

Femeia a observat ca lipsesc picioarele piesei de mobilier, pentru care a platit 499 de lire sterline, iar angajatul i-a spus ca urmeaza sa le primeasca in doar cateva zile.

Cand Natalie a vazut ca nimeni de la firma nu a mai contactat-o, a sunat pentru lamuriri. A primit drept raspuns numeroase injurii.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Femeia a primit si mesaje de amenintare din partea firmei.

"Esti un butoi de grasime. Esti doar o adresa pentru noi si nimic mai mult. Urasc sobolanii ca tine, mai ales pe aia grasi. Iubitul tau seamana cu un personaj din filmele de groaza. Nici nu vreau sa imi imaginez cum arata odraslele tale", a sunat unul dintre mesajele primite de femeie.

"Am fost socata cand am citit mesajele. Nici macar nu il cunosc pe cel care a trimis mesajele. Am fost foarte suparata si nu mi-a venit sa cred ca mi se poate intampla asa ceva", a marturisit femeia.

Femeia a anuntat imediat politia. Autoritatile i-au spus insa, ca nu prea au cum sa o ajute in aceasta problema, decat cu o avertizare catre firma respectiva.

Sursa: Daily Mail

Tags: incidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO