Scandal pentru o nota. Profesoara injurata si agresata, in fata clasei, de parintii unei eleve

Dată publicare: 15-12-2011 13:41
Dată actualizare: 08-05-2012 07:10


sala de clasa

O profesoara de istorie de la o scoala din municipiul Constanta a fost agresata in clasa, in timpul unei ore, de parintii unei eleve care erau nemultumiti de o nota.

Profesoarei i s-a facut rau si a fost chemata ambulanta.

Incidentul a avut loc marti, la Scoala "B.P.Hasdeu" din municipiul Constanta, in timp ce profesoara de istorie se afla la cursurile unei clase a VI-a, la care erau prezenti 27 de elevi. 

Parintii unei eleve, care erau nemultumiti de modul in care fata lor fusese notata, au mers la scoala, fiind invitati chiar de catre profesoara respectiva, dupa ce acestia sesizasera conducerea unitatii de invatamant referitor la modul de apreciere a pregatirii scolare a fetei lor. 

Discutia a degenerat insa, iar parintii elevei i-au adresat cadrului didactic amenintari si injurii si chiar au bruscat-o.

Conducerea scolii a chemat Politia si a solicitat si o ambulanta dupa ce profesoarei i s-a facut rau, insa nu a fost necesara transportarea ei la spital.

Politistii care au mers la fata locului au aplanat scandalul, iar tatal elevei a fost amendat.

De asemenea, profesoara agresata a depus o plangere la Politie. 

"In acest caz desfasuram si activitati de cercetare penala in temeiul plangerii formulate de cadrul didactic, pentru infractiunea de amenintare, iar la finalizarea cercetarilor dosarul va fi inaintat Parchetului cu propunerea corespunzatoare”, a precizat seful Politiei Municipiului Constanta, comisarul Emilian Parvu.

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta a precizat ca situatia este analizata de catre Consiliul de Administratie al unitatii de invatamant, care va lua o decizie in functie de regulamentele scolare.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO