"Este un mincinos, dar si un mare prost". Cum a aflat aceasta femeie ca este inselata de iubit

Dată publicare: 21-07-2013 16:51
Dată actualizare: 24-07-2013 06:47


Lisa

A fost trezita de un telefon la 1:00 noaptea. Cand a raspuns, a fost de-a dreptul socata sa-si auda partenerul de viata facand sex cu alta femeie.

Scarbita, Lisa James a stat la telefon timp de trei ore si a ascultat, asigurandu-se ca aduna dovezi ca sa-l confrunte pe iubitul ei, David Davies.

Lisa, 28 de ani, din Marea Britanie, a pus punct relatiei de 5 ani pe care o avea cu David, impreuna cu care are si doi copii, si l-a dat afara din casa.

Femeia a povestit pentru The Sun experienta cea mai neagra din viata ei: “David mi-a spus ca in seara aceea trebuia sa mearga la o petrecere cu colegii de serviciu, dupa care ar fi inoptat la parintii lui. Probabil s-a asezat pe telefon si m-a sunat din greseala… Am auzit mai intai niste sunete infundate, dupa care am auzit o voce si am realizat ca nu era singur. Mi-am dat seama ca se sarutau, iar in urmatoarele trei ore i-am auzit in timp ce au facut sex de doua ori”.

Lisa si-a confruntat a doua zi iubitul, iar acesta i-a recunoscut pana la urma ca o inselase, dar ca se intamplase doar o data.

Insa Lisa nu s-a multumit cu acest raspuns si a cautat si alte informatii. “Am aflat pana la urma ca femeia cu care a fost in acea noapte era o colega de munca. Am cautat-o, am stat de vorba cu ea si ea a recunoscut ca se intalnea de un an cu David. Deci, el este un mincinos, dar si un mare prost pentru ca s-a tradat sunandu-ma din greseala”, a spus Lisa.

Femeia a spus ca dupa asta nu i-a mai acordat nicio sansa lui David si l-a dat afara din casa.

 

Sursa: The Sun

Tags: relatii, sex, cupluri,


VIDEO PROTVPLUS.RO