Elefantul Raju, care a plans cand a fost salvat, este in sfarsit fericit, in libertate: "Nu stia sa se poarte ca un elefant"

05-08-2014 08:04


Elefantul Raju

VIDEO. Elefantul Raju, cel care a plans dupa ce a fost eliberat din lanturile in care era tinut de 50 de ani, s-a adaptat rapid la libertate si a inceput sa guste din fericire.

Cei de la sanctuarul Mathura, din nordul Indiei, unde a fost dus Raju, spun ca acesta s-a integrat foarte bine cu ceilalti elefanti din rezervatie si aceasta este prima familie pe care o are de cand a fost pus in lanturi, potrivit Daily Mail.

"A fost atat de chinuit in ultimii 50 de ani, incat ne era frica de posibilitatea de a nu se putea intelege cu semenii lui. Nici macar nu stia cum sa se poarte ca un elefant. Suntem incantati ca s-a integrat", a povestit Kartick Satyanarayan, cel care a condus operatiunea pentru salvarea lui Raju.

Recent, Raju a reusit chiar sa-si gaseasca si o "prietena". La sosirea lui Raju in rezervatie, Phoolkali a fost mai mult decat bucuroasa sa isi imparta hrana cu el. Cei doi s-au infruptat impreuna din mango, banane si biscuiti.

Citeste AICI intreaga poveste a elefantului Raju.

Sursa: Daily Mail

Tags: raju, elefant, plans, salvat,

VIDEO PROTVPLUS.RO