Educatoare de la o gradinita din Norvegia, concediata, dupa ce mai multi copii au gustat din sangele

Dată publicare: 10-03-2013 14:47
Dată actualizare: 13-03-2013 07:06


sange

Intamplare socanta la o gradinita din Norvegia, unde o educatoare a adus o sticluta din sangele ei si i-a indemnat pe copii sa-l guste. Exista temeri ca 12 copii i-ar fi urmat sfatul.

Potrivit Daily Mail, cadrul didactic, al carui nume nu a fost facut public, i-a cerut unei asistente medicale, la ultima vizita pe care a facut-o la doctor, sa-i dea o sticluta din propriul sange, pentru a-l duce la gradinita unde preda.

Intr-un moment de inconstienta, educatoarea a turnat continutul sticlutei pe o farfurie si le-a cerut copiilor sa o dea de la unul la altul.

"Copiii au intrebat daca pot atinge sangele, iar ea le-a permis acest lucru. Apoi, copiii au intrebat 'Cum stergem sangele?', iar ea si-a pus degetul in gura, iar cei mici au imitat-o", a dezvaluit directorul gradinitei.

Evident, parintii sunt in stare de soc si se gandesc la ce e mai rau.

Educatoarea, care era angajata temporar, a fost testata pentrU SIDA si Hepatita B in urma incidentului. Rezultatele testelor nu au sosit inca, dar autoritatile considera ca riscul transmiterii unei boli este foarte scazut.

Contractul ei cu gradinita a fost anulat.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO