"E o papusa chinezeasca vie". Fetita care a venit pe lume avand 30 de oase rupte

Dată publicare: 27-01-2013 21:28
Dată actualizare: 30-01-2013 07:09


bebelus

Chiar daca nu venise inca pe lume, nu i s-a dat nicio sansa de supravietuire, insa tocmai a implinit 2 ani si devine din ce in ce mai puternica. E povestea extraordinara a lui Millie Simpson, o fetita din Marea Britanie.

Potrivit Daily Mail, ea s-a nascut avand 30 de oase rupte, din cauza unei boli rare. Practic, de fiecare data cand mama ei se misca in timpul sarcinii, un os de-al ei se fractura.

La ecografii, medicii si-au dat seama ca bebelusul avea rupt fiecare os din corp, asa le-au spus parintilor ca are putine sanse sa supravietuiasca nasterii si i-au recomandat mamei sa faca o intrerupere de sarcina.

Mama ei a refuzat insa si le-a spus doctorilor ca vrea sa-i dea copilului o sansa.

Millie e inca prea fragila ca sa stea pe propriile picioare, care nu pot deocamdata sa-i sustina greutatea, dar parintii sunt optimisti.

"E ca o papusa chinezeasca vie. Oasele ei sunt atat de fragile ca se rup la cea mai mica atingere. Dar devine mai puternica in fiecare zi, datorita tratamentului cu calciu. Are o personalitate uriasa si suntem foarte mandri de ea. A sfidat doctorii supravietuind astfel. Este o micuta luptatoare", a declarat mama lui Millie.

AICI puteti vedea fotografii cu Millie si parintii ei

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO