Dupa moartea bunicului lor, nepotii au aflat detalii nebanuite despre acesta. Documentele gasite intr-un cufar pastrat secret

Ultima actualizare: 30-11-2014 07:10
cufar secret

Nu de putine ori se intampla ca dupa decesul unui membru al familiei, fie prin testament, fie intamplator, sa fie descoperite obiecte, informatii sau documente care au apartinut persoanei respective.

Cu toate acestea, cufarul gasit de un utilizator al retelei Reddit, care a apartinut bunicului sau, a scos la iveala lucruri nebanuite despre batran, relateaza Dose.com.

Nu mica le-a fost surprinderea membrilor familiei atunci cand au aflat de existenta unui cufar in casa in care locuise ruda acestora.

Deodata, tot ceea ce stiau despre JC, initialele numelui persoanei decedate, s-a schimbat complet. Si asta pentru ca, printre documente secrete, carti istorice si obiecte personale, se aflau si dovezi clare ale faptului ca omul activa intr-o organizatie masonica.

De departe, insa, cartea care le-a ridicat cele mai multe semne de intrebare celor din familie, gasita in cufar, se numeste "Marea controversa dintre Christos si Satana", scrisa de Ellen G. White.

Aceasta contine ilustratii bizare, care nu fac altceva decat sa accentueze interesul batranului in astfel de studii.

Un alt volum, datand de aceasta data de la inceputul anilor 1900, reprezinta o scurta istorie a Statelor Unite ale Americii.

Interesat era si de agricultura, ocupatia sa de baza, familia gasind o serie de scrisori pe acest subiect. Dar ce a fost cu adevarat surprinzator a fost faptul ca pe spatele acestora, apareau insemne masonice. De altfel, informatia a fost confirmata chiar de "legitimatia" de membru al batranului in organizatia masonica.

Sursa foto: Reddit

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO