"Dupa 3 zile am reusit sa ma vad". Cum arata romanul cu jumatate din cutia craniana lipsa dupa operatia de reconstructie

Dată publicare: 31-07-2014 10:25
Dată actualizare: 03-08-2014 07:07


roman cluj

Elvis Romeo Lingurar este romanul care a trait un an de zile fara jumatate din cutia craniana. Impresionati de povestea clujeanului, oamenii care i-au aflat povestea l-au ajutat sa stranga suma de bani necesara pentru operatie.

AICI PUTETI VEDEA IMAGINEA CU ROMEO DUPA INTERVENTIA CHIRURGICALA

Clujeanul lucra la demolarea unei scoli, cand a cazut de la 4 metri inaltime si s-a lovit cu capul de beton. El a reusit sa supravietuiasca accidentului, insa a ramas fara o parte din craniu si nu isi permitea o interventie prin care sa-i fie introdusa o proteza.

Oamenii care i-au citit povestea au decis sa il ajute, astfel incat Elvis a reusit sa stranga suma de bani necesara pentru operatie, 790 de lire sterline. Acum, el arata din nou ca un om normal.

„Ma simt foarte bine si ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta a doua sansa. Vreau sa le multumesc si tuturor oamenilor cu inima buna care m-au ajutat, dar si medicilor care s-au ocupat de mine”, a spus Romeo pentru presa din Marea Britanie.

Operatia a durat 5 ore, nu m-am uitat in oglinda imediat dupa interventie. Dupa trei zile, cand a venit asistenta sa imi schimbe bandajul, am rugat-o sa imi faca o poza ca sa o trimit familiei. Nu mi-a venit sa cred ca in sfarsit arat ca un om normal. Sunt fericit”, a mai spus Romeo.

Sursa: metro.co.uk

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO