Detalii nebanuite despre mireasa care a fost refuzata de un hotel exclusivist

Dată publicare: 23-10-2012 17:04
Dată actualizare: 28-10-2012 19:06


Pauline Bailey

La scurt timp dupa ce o tanara a vrut sa dea in judecata un hotel de 5 stele pentru ca nu a vrut sa le organizeze nunta, ies la iveala detalii neasteptate despre viata viitoarei mirese.

Pauline Bailey, care a vrut sa-si organizeze nunta la hotelul exclusivist Stoke Park, a primit din greseala un mail destinat directorului localului, in care ea si sotul ei erau catalogati drept “categorie de oameni care nu corespund hotelului nostru”.

Suparata, tanara a declarat ca s-a simtit umilita si discriminata, intentionand chiar sa dea in judecata localul.

Faceau pregatirile de nunta la un hotel luxos, cand un mesaj primit de mireasa le-a spulberat visele

Acum Daily Mail scrie ca tanara de 27 de ani este de profesie model la posturile TV pentru adulti Red Light Central TV si Playboy TV Chat.

Ea este cunoscuta sub pseudonimul Rachel T si apare in ipostaze provocatoare, invitand barbatii la discutii intime.

Pauline nu este insa stanjenita ca ca s-a aflat care este meseria ei, declarand ca lucreaza in domeniu de 5 ani, de cand a terminat studiile de Drept.

Sotul ei este de accord cu aceasta meserie, iar tanara are peste 900 de fani pe Facebook.

Sotul ei, Paul Carty, declara insa ca angajatii hotelului nu aveau de unde sa stie care este meseria ei, prin urmare nu aveau niciun motiv sa-I refuze. In cele din urma, directorul hotelului si-a cerut scuze pentru mesajul trimis din greseala, iar cuplul isi va organiza nunta intr-un alt restaurant.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO