Cum se pozeaza turistii cu statuia de ceara a cantaretei Nicki Minaj. Reactia muzeului dupa ce imaginile au ajuns virale

19-08-2015 16:20

statuie ceara nicki minaj

De la inceputul acestei luni, cantareata de hip-hop Nicki Minaj are statuie de ceara la celebrul muzeu Madame Tussauds din Las Vegas.

Turistii din intreaga lume au ocazia sa vada statuia de ceara a cantaretei Nicki Minaj, in muzeul Madamae Tussauds. Unii dintre ei si-au facut selfie cu statuia, insa nu chiar intr-un mod conventional.
 

Retelele de socializare s-au umplut cu selfie-uri pe care turistii le fac cu statuia de ceara a lui Nicki Minaj. Si pentru ca statuia ei nu este una obisnuita, ci sta in aplecata, ca in celebrul ei videoclip “Anaconda”, turistii s-au pozat in ipostaze foarte “tandre” cu statuia.

 

Imediat dupa dezvaluirea statuii, Azelealia Banks, o alta rapperita, nu tocmai prietena cu Nicki Minaj, scria pe Twitter ca : "toata lumea se va fotografia cu fundul ei si va face poze deocheate".

Dupa ce internetul s-a impanzit cu poze controversate, in care turistii se pozeaza in ipostaze deplasate cu statuia de ceara, reprezentantii muzeului au luat masuri, scrie The Independent.

"De obicei, vizitatorii nostri au un comportament decent si nu am patit asa ceva pana acum. Facem tot posibilul sa ne asiguram ca statuile de ceara sunt tratate cu respect, fara sa fie denigrate. E clar, ca de aceasta data, nu am fost suficient de vigilenti. Insa am informat toti angajatii sa fie atenti si sa raporteze orice fel de comportament neadecvat" au scris reprezentantii muzeului Madame Tussauds, intr-un comunicat oficial.
 

 

 

 

Sursa:

Tags: nicki minaj,


VIDEO PROTVPLUS.RO