Cum s-a razbunat un barbat pe fosta lui sotie. "Am ajuns de rasul cartierului". FOTO

Dată publicare: 02-04-2013 11:46
Dată actualizare: 05-04-2013 06:50


Cartier de case

Se spune ca nimic nu e mai periculos decat o femeie ranita in dragoste. Acest barbat din Marea Britanie a contrazis parerea generala si a inventat o razbunare umilitoare la adresa fostei sotii.

Robin Baker, in varsta de 45 de ani, a atarnat de casa pe care a impartit-o cu sotia lui o pancarta imensa, dupa ce aceasta a fugit cu toate bunurile.

VEZI AICI FOTOGRAFII CU MESAJUL BARBATULUI

Soferul de camion este in plin divort de sotia lui, Jeanette Baker, in varsta de 47 de ani, alaturi de care are trei copii.

Acesta a declarat pentru DailyMail ca au ajuns de comun acord la decizia de a divorta, in luna aprilie a anului trecut. Insa, spune acesta, intr-o zi cand a ajuns acasa si-a gasit fostul camin conjugal gol. Lipseau inclusiv perdelele si galeriile. Iar din gradina, femeia a smuls din radacini toate florile si le-a luat cu ea.

Asa ca, a luat o bucata de panza de aproape 2 metri, a scris pe ea un mesaj adresat fostei sotii si l-a atarnat pe casa in valoare de 127.000 de lire sterline.

"Femeie, mi-ai golit casa. Ti-am demostrat ca esti mincinoasa in sala de judecata", mesaj urmat de o injuratura la adresa lui Jeanette.

Barbatul a declarat ca a arborat banner-ul pentru a-i incuraja si inspira pe barbatii aflati in aceeasi situatie.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO