Copil de 2 ani gasit singur in casa, alaturi de cadavrele parintilor sai. Ce s-a intamplat

Dată publicare: 09-01-2015 17:45
Dată actualizare: 12-01-2015 06:57


Jacob Knauf

Un baietel de 2 ani a fost gasit tremurand de groaza dupa ce a stat singur in casa, timp de doua zile, alaturi de cadavrele parintilor si a bunicii sale.

Potrivit anchetatorilor, tatal copilului le-a impuscat pe sotia si mama sa, dupa care s-a sinucis. Jacob Knauf era intr-un scutec murdar, in casa ce mirosea deja a cadavre descompuse, cand a fost descoperit de rudele care au venit sa vada ce face familia, pe data de 4 ianuarie, relateaza Daily Mail.

Cadavrele parintilor, Bianca si Daniel, dar si a mamei barbatului, Sally, au fost descoperite in casa din Palm Springs, din California.

Daniel Knauf, 27 de ani, a fost ofiter in marina americana, dar a fost trecut in rezerva. Si-a cumparat recent o arma de foc si din aceasta cauza au fost certuri in familie, spun rudele. "I-am spus fiicei mele ca nu-mi place ca au arma in casa. si pana la urma asta le-a adus sfarsitul", a declarat mama Biancai, Lourdes Benitez.

Lordes a vorbit ultima data cu fiica ei in noaptea de Anul Nou. Vazand ca nu mai primeste nicio veste de la ea sau sotul ei timp de 4 zile si ca nimeni nu raspunde la telefon, parintii Biancai s-au dus acasa la ea. Atunci au fost descoperite cele trei cadavre langa care era copilul de 2 ani, Jacob.

 

Sursa: Daily Mail

Tags: crime, sinucideri, arma,


VIDEO PROTVPLUS.RO