Condamnat in 2 minute, dupa ce a aparut gol in fata juriului. Un scotian a decis sa renunte la haine

Dată publicare: 06-01-2014 19:32
Dată actualizare: 09-01-2014 06:59


Dezbracat

Un juriu a avut nevoie de doar 2 minute pentru a-l condamna pe Stephen Gough la 16 luni de inchisoare, pentru ca a incalcat un ordin de interdictie impotriva comportamentului antisocial, emis pentru a-l impiedica sa apara gol in public.

Barbatul de 54 de ani nu a primit voie sa se adreseze juratilor, pentru ca a refuzat sa se imbrace, dar a primit aprobarea sa apara gol in sala de tribunal din Winchester.

Unul dintre jurati i-a spus ca "mi-e teama ca o sa tot intri si o sa iesi din inchisoare, pentru ca nu exista nicio sansa sa respecti ordinele emise".

Anterior, Gough a declarat ca a decis sa renunte la haine atunci cand a realizat ca el, si restul oamenilor, sunt buni. Daca el e bun, atunci si corpul sau e bun.

"Uneori, cineva trebuie sa mearga la inchisoare pentru mai multi ani, pentru ca altii sa vada lumina", a declarat el presei.

Procurorul Simon Jones a declarat ca politia din Hampshire a cerut obtinerea ordinului de interdictie dupa ce a primit 33 de plangeri de la persoane care l-au vazut pe Gough plimbandu-se pe strazi dezbracat.

Ordinul a fost emis pe 13 August 2013, dar a fost incalcat dupa doar 2 zile, cand Gough a fost vazut purtand doar o pereche de bocanci si un rucsac.

Exibitionistul a declarat ca "nu cred ca este nimic rusinos in legatura cu ceea ce sunt. E impotriva ratiunii."

Sursa: The Guardian


VIDEO PROTVPLUS.RO