Clipul ajuns viral pe internet. Ce a facut o britanica dupa ce taximetristul i-a cerut de trei ori mai mult pentru cursa

Ultima actualizare: 31-05-2015 07:03
aglomeratie

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o surpriza neplacuta atunci cand a urcat in taxi, alaturi de prietene, dupa o noapte in oras.

Cand a ajuns la destinatie, taximetristul i-a cerut de 3 ori mai mult decat ar fi facut cursa, insa femeia a filmat momentul si acum a devenit viral pe internet.

Caroline Coyle, in varsta de 45 de ani, s-a urcat intr-un taxi din Nottingham, convinsa ca la finalul cursei va plati pretul corect pentru o distanta de 6.4 km. Insa, taximetristul i-a cerut de trei ori mai mult: in loc de 15 euro, barbatul i-a cerut 46 de euro, relateaza Daily Mail.

Revoltata, femeia a inceput sa filmeze schimbul de replici dintre cei doi, atunci cand barbatul a oprit masina si  a refuzat sa lase pasagerii sa coboare pana nu i se plateau cei 46 de euro, desi cursa ar fi facut in mod normal 15 euro.

"O sa ajungi viral. Nu am mai intalnit asa ceva pana acum. Si imi spui ca nu pot cobori din taxi pana nu achit aceasta suma? Stii ca o sa ajungi viral pe Youtube?" i-a spus femeia barbatului, in timp ce il filma cu telefonul mobil.

Femeia a publicat apoi clipul pe contul ei de Facebook si pe Youtube si a strans 140.000 de vizualizari. Dar, britanica nu s-a oprit aici si a facut reclamatie la autoritati. "Este ceva dezgustator, nu poti sa ceri o astfel de suma pentru o cursa de 6 km. Nu ma asteptam sa si devina viral clipul".

Taximetristul, care lucra pe cont propriu, ar putea fi suspendat si si-ar putea pierde licenta de taximetrist.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO