"Caut o femeie draguta, slaba, pana in 30 de ani. Ofer 10.000 de dolari gasitorului"

Ultima actualizare: 17-09-2012 06:28
Emil Chynn

Este un chirurg de succes si locuieste la New York. Doctorul Emil Chynn este un barbat de cariera si recunoaste ca nu are timp sa mearga prin baruri sau restaurante pentru a gasi femeia ideala pentru el.

Medicul a dat un anunt in ziar in care face o scurta descriere a sa, a femeii pe care si-ar dori sa o aiba alaturi, dar si precizarea ca va da celui care ii va prezenta sufletul pereche suma de 10.000 de dolari.

Emil a incercat pe vremea cand era student si varianta traditionala in cunoasterea unei domnisoare, insa a avut ghinion. Astfel i-a venit ideea de-a da anuntul in ziar.

Barbatul spune ca isi doreste o femeie draguta, slaba, sa aiba pana in 30 de ani, sa nu fumeze, sa isi doreasca un copil, insa sa nu aiba unul dintr-o relatie anterioara.

Sunt un barbat ocupat, nu am timp sa merg prin baruri, plus ca nu am certitudinea ca la o iesire o sa imi si gasesc femeia ideala”, spune medicul dispus sa scoata din buzunar suma de 10.000 de dolari pentru cel care ii va prezenta viitoare sotie.

Chynn marturiseste ca iesirile in oras il irita, insa isi doreste sa se casatoreasca si sa aiba copii. Pana la urma este doar un alt barbat care cauta dragostea in New York, dupa cum singur se caracterizeaza.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO