Cel mai tatuat britanic risca sa-si piarda bratul, dupa ce s-a supus unei interventii riscante. Explicatia gestului sau


Ultimul update: Luni 05 Iunie 2017 07:18
Data publicarii: Vineri 02 Iunie 2017 16:08
Categorie: Bizar
Tatuajele care ii pune in pericol viata

Cel mai tatuat britanic risca sa-si piarda bratul, dupa ce s-a supus unei interventii periculoase.

Mathew Whelan, cunoscut ca Regele Tatuajelor Extreme, este din Birmingham, Marea Britanie. Barbatul a cheltuit peste 40.000 de lire pentru cele 300 de tatuaje si insertii corporale pe care si le-a realizat in decursul anilor.

Pasionatul de tatuaje risca sa-si piarda bratul, dupa ce a decis sa-si implanteze un pumnal. Corpul sau a respins arma metalica, cauzandu-i o infectie puternica. Piele lui s-a despicat in jurul obiectului metalic, fapt pentru care se impune de urgenta interventia medicilor.

Barbatul, in varsta de 37 de ani, si-a inserat vopsea neagra in ambii ochi, si-a "sculptat" urechile si si-a despicat limba.

In aceste momente, barbatul se afla internat in spital, asteptand sa fie operat. Medicii se tem ca s-ar putea sa nu-i poata salva bratul afecat de insertia obiectului metalic.

Ironia face ca barbatul sa lupte acum exact in spitalul in care acum 8 ani a fost salvat de la moarte, dupa ce a fost injunghiat. "Ceea ce este ciudat acum este ca sunt din nou in aceeasi ipostaza si trebuie sa lupt pentru a-mi pastra bratul", marturiseste barbatul.

Despre motivul deciziei sale de a-si insera un pumnal in brat, barbatul a sustinut ca reprezinta o amintire. "Am decis sa-mi bag un pumnal in brat, in anul 2015. El reflecta zilele cand eram un luptator", marturiseste acesta.

Cat despre situatia starii sale de sanatate, barbatul recunoaste: "Din pacate, pielea s-a despicat. Este totusi un obiect strain pe care corpul a inceput sa-l respinga. Trebuie sa mi-l scoata de urgenta, altfel imi poate cauza probleme grave, printre care si pierderea bratului", sustine Mathew.

 

 

 Britanicul se poate mandri cu o "colectie" impresionanta de tatuaje. Peste 90% din suprafata corpului sau este acoperita de cele peste 300 de tatuaje, nemaipunand la socoteala celelalte interventii la care s-a supus. In plus, Mathew sustine ca primul tatuaj a reusit sa si-l faca la varsta de 16 ani. "Oamenii modificati sunt oameni mandri. Noi suntem mandri de faptul ca suntem modificati. Nu suntem fortati sa facem asta. Nu conteaza cum aratam, in interior suntem la fel. Noi suntem cu totii oameni la sfarsitul zilei", conchide barbatul.

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO