Cel mai mare labirint din Europa: ce au descoperit britanicii intr-un lan de porumb

Ultima actualizare: 17-07-2013 06:51
labirint

Un fan al serialului britanic Doctor Who a realizat cel mai mare labirint din Europa dedicat showului intr-un lan de porumb din Yorkshire, Marea Britanie.

Labirintul creat de fermierul Tom Pearcy in lanul de porumb are forma personajelor din celebrul serial realizat de BBC.

Conform Daily Mail labirintul lui Doctor Who din York este cel mai mare din Europa si printre cele mai mari din lume. Acesta masoara 300 de metri lungime, are 10 km de carari si tuneluri si onoreaza cei 50 de ani de la lansarea serialului.

Doctor Who descrie aventurile unui lord al timpului care isi spune "The Doctor" si calatoreste in timp si spatiu cu nava lui, TARDIS, care este camuflata ca o cabina telefonica de politie din 1960. Impreuna cu asistentii lui, el calatoreste in timp si spatiu si salveaza lumea.

Serialul este prezent in Guinness World Records ca fiind cel mai lung serial science fiction din lume si de asemenea este o parte semnificativa a culturii populare britanice.

"Nu ma asteptam sa vad asta. Este cel mai original mod de a sarbatori aniversarea de 50 de ani a serialului" a declarat Colin Baker, cel care l-a jucat pe "al sasealea doctor" intre 1984-1986.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO