Cea mai romantica cerere in casatorie: cum si-a surprins un sportiv logodnica

Ultima actualizare: 11-08-2013 02:41
Garth Chamberlain

Un video cu fostul jucator de rugby, Gath Chamberlain, a facut mii de vizualizari pe Youtube.

Garth Chamberlain a cerut-o in casatorie pe suedeza Tess Montgomery intr-un mod inedit, scrie DailyMail. Acesta i-a inscenat iubitei lui un job pentru o sedinta foto in Italia.

Cand a ajuns acolo, ea a primit un IPad, pe care a vizualizat un filmulet cu poze si momente romantice realizat de Garth. Imediat, acesta a aparut pe terasa hotelului in care era cazata fata si s-a pus in genunchi. Tess a fost impresionata si a acceptat cu drag propunerea lui.

"Pot sa spun ca a fost socant sa fiu chemata la un job de model si sa se termine cu o cerere in casatorie. Nu am nicio idee cum a reusit sa tina totul secret atat de mult timp", a declarat femeia.

Fostul sportiv Garth Chamberlain, din Zimbabwe, a planuit in secret timp de mai multe saptamani cum sa o ceara de sotie pe cea care ii era iubita de trei ani.

A zburat si el in acelasi loc, ca sa filmeze totul si sa o surprinda pe tereasa hotelului. Garth spune ca a reusit totul cu ajutorul celor de la agentia ei.

"Gath mi-a facut cu siguranta cea mai romantica cerere in casatorie din lume si pot spune ca sunt o femeie foarte norocoasa cu el", a adaugat suedeza.

Barbatul a filmat totul ca sa le arate prietenilor si familiei. Cei doi s-au hotarat sa impartaseasca bucuria si cu fanii de pe internet. Asa ca au postat videoclipul pe Youtube unde au adunat peste 60.000 de vizualizari si felicitari.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO