Ziua si salvarea in China. Un copil a ramas blocat in closet, altul in masina de spalat

Ultima actualizare: 20-10-2013 06:59

Ziua si salvarea. Echipele de interventie din China nu prididesc sa raspunda apelurilor pentru copii blocati in cele mai nastrusnice locuri.

De data aceasta, eroii intamplarilor au fost doi baietasi intepeniti unul intr-un closet, altul in cuva masinii de spalat. Aventurile lor s-au terminat cu bine.

Un copilas de 3 ani a ramas blocat intr-un closet turcesc. In timp ce era aplecat deasupra, i-a alunecat un picior inauntru si n-a mai putut sa-l scoata.

Speriat de incercarile nereusite ale mamei de a-l recupera, baiatul a inceput sa planga. Asa ca pompierii au asteptat ca el sa adoarma de epuizare si dupa aceea au inceput operatiunea de salvare, cu dalta si ciocanul.

In alt colt al tarii, un baietel de 4 ani din cale-afara de curios a vrut sa stie cum functioneaza masina de spalat. Tot explorind, s-a intepenit in uscator, intr-o pozitie curioasa - cu trupul inauntru, iar capul, mainile si talpile - afara.

Pe el l-au salvat militarii, care au taiat si dezasamblat masina ca sa-l poata recupera. Din fericire, dupa aceste aventuri, copiii nazdravani doar s-au speriat, nu au fost raniti.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO