Ce mesaje a primit o tanara obeza dupa ce a pus pe internet fotografii cu iubitul slab si musculos

18-06-2013 23:15


Gloria Shuri Nava

Conceptia potrivit careia cuplurile ar trebui sa fie formate din persoane compatibile fizic (slabi cu slabi si grasi cu grasi) a determinat-o pe o tanara din California sa-si spuna povestea, iar acum primeste zilnic mesaje prin care este jignita.

Gloria Shuri Nava, 25 de ani, din San Jose, este supraponderala. Iubitul ei, Ali, cu care este impreuna de 18 luni si pe care l-a cunoscut pe internet, este slab si musculos. Gloria spune ca foarte multi oameni nu inteleg de ce el ar vrea sa fie cu ea.

Intr-un eseu foarte sincer pe care l-a scris pentru Yahoo! Gloria spune: “Oamenii vorbesc fara sa cunoasca situatia, iar comentariile lor sunt de-a dreptul crude. Am primit mesaje de genul: ‘El este orb?’, ‘Sta cu tine doar ca sa aiba cartea verde’, ‘Este minunat ca el poate sa treaca cu vederea felul in care arati’”.

Multe din comentariile rautacioase au fost facute chiar de catre prietenii Gloriei.

Gloria a povestit cum l-a cunoscut pe Ali, care este scotian si s-a mutat de curand in California, unde isi face studiile. S-au intalnit pe internet in 2009 si au inceput sa converseze prin mesaje.

Timp de doi ani si jumatate au stat ore in sir pe internet si au vorbit. “Stia ca sunt grasa. Oamenii cred ca e ciudat, dar asa cum unii au o preferinta pentru blonde, altii pot sa aiba pentru grase”.

In decembrie 2011 cei doi au recunoscut ca au sentimente puternice unul pentru celalalt, iar cateva luni mai tarziu Ali s-a dus in California ca sa o intalneasca in persoana. “Am avut emotii, dar el s-a purtat natural. M-a strans in brate si m-a sarutat pe gura. Mi-am spus atunci: ‘El este iubitul meu si este aici’”.

Relatia dintre ei a decurs mai bine decat se astepta ea, iar Ali a facut tot ce i-a stat in putere pentru a se muta in California. Sunt foarte fericiti impreuna, iar Ali o iubeste exact asa cum este. "Ma face sa ma simt frumoasa asa cum sunt".
 

Sursa: Yahoo News

VIDEO PROTVPLUS.RO