Ce a patit primul australian care si-a cumparat iPhone 6. Totul s-a intamplat sub ochii ingroziti a sute de oameni. VIDEO

19-09-2014 10:28
Sursa: Perth News


iphone 6 in cutie

Un tanar din Perth a trait clipe de cosmar in fata camerelor de luat vederi. Dupa ce a stat la coada ca sa fie primul care isi ia iPhone 6, a scapat telefonul pe ciment in graba de a-l folosi.

Tanarul Jack Cooksey din orasul australian Perth a vrut cu orice pret sa fie primul fericit detinator al unui iPhone 6. S-a asezat la coada cu mult inainte de ora de deschidere si a fost primul din sutele de oameni care asteptau la rand care a intrat in posesia noului telefon de la Apple.

Citeste si: Cu cat se vinde un iPhone 6 "fake" in Romania

Imediat ce a iesit din magazin, camerele de luat vederi ale televiziunilor locale s-au indreptat spre el. Jack s-a grabit sa deschida cutia pentru a-i arata unei reportere achizitia sa – moment in care noul iPhone i-a cazut drept pe ciment, sub privirile sutelor de oameni de la coada, dintre care multi au scos strigate de groaza.

Tot momentul a fost surprins de echipa Perth News, reportera fiind aproape la fel de ingrozita ca proaspatul ex-proprietar de iPhone, care nici macar nu apucase sa isi deschida telefonul. Din fericire pentru el, se pare ca aparatul nu a patit nimic. Cooksey a dat vina pe panica si pe tensiunea momentului – in jurul sau erau cateva sute de oameni, nerabdatori sa intre si ei in posesia unui astfel de telefon. “Abia astept sa il deschid si de data asta sa nu il mai scap pe jos”, a declarat Cooksey.

Imaginile in care Jack isi scapa proaspat cumparatul iPhone 6 in graba de a-l arata s-au viralizat rapid pe YouTube iar comentariile sunt pe masura. Majoritatea utilizatorilor rad de incident, dar unii propun si scenarii conspirationiste elaborate: “cutia este special conceputa ca sa nu functioneze bine iar continutul sa cada pe jos, acest detaliu e calculat de producator”. Iar altii sugereaza ca in cutie sa fie facute cateva gauri, “ca sa nu se mai formeze presiune negativa”.

Sursa: Perth News,

VIDEO PROTVPLUS.RO