Ce a patit o femeie din Marea Britanie in timp ce manca o banana, cumparata de la supermarket

Ultima actualizare: 07-11-2013 00:01
paianjen

O familie din Marea Britanie a fost obligata sa fuga din propria casa dupa ce cativa paianjeni periculosi au iesit dintr-o banana cumparata de la supermarket.

Consi Taylor se pregatea sa muste din nou dintr-o banana pe care o cumparase de la un supermarket din sud-vestul Londrei cand si-a dat seama ca din coaja au iesit numerosi paianjeni, relateaza Daily Mail.

Specia de paianjeni care i-a invadat casa poarte numele de "Brazilian Wandering". Sunt extrem de rapizi, agresivi si printre cei mai veninosi paianjeni din lume. A mai primit numele de Banana Spider deoarece au existat cazuri in care aceste insecte au aparut pe vapoarele care transportau banane catre SUA.

Familia ei a fost sfatuita sa se cazaze la un hotel pana o echipa de exterminare curata casa de paianjeni. Supermarketul le-a oferit o despagubire de peste 1000 de euro ca sa acopere cheltuielile de cazare la hotel si de dezinfectare a casei.

Consi Taylor, care are doi copii, se teme acum sa nu fi inghitit unul dintre paianjeni atunci cand a muscat din banane si nu crede ca va mai consuma fructele vreodata de teama insectelor.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO