Ce a gasit un barbat in micul dejun cu care si-a tratat mahmureala. "M-am imbogatit"

Ultima actualizare: 03-03-2013 04:54
mic dejun

Dupa o noapte de betie crunta, un barbat din Marea Britania s-a dus la pescaria din cartier ca sa-si cumpere stridii pentru micul dejun, “tratamentul meu ideal pentru mahmureala”. Cand a inceput sa manace, a avut parte de o mare surpriza…

James Humphries, 43 de ani, era cat pe ce sa-si rupa dintele in ceva ce era in interiorul unei stridii. Cand s-a uitat mai bine, a vazut ca era o perla.

Expertii spun ca ceea ce a gasit James este chiar foarte rar, pentru ca stridiile din Pacific, de unde provin cele cu care se aprovizioneaza magazinul, nu au perle.

James Humphries, din Newquay, Cornwall, a povestit pentru The Mirror ca sambata noapte a baut bere in cantitati industriale si dimineata s-a trezit cu o durere cumplita de cap. S-a dus la pescaria E Rawle & Co, asa cum face in fiecare duminica, si si-a cumparat doua stridii.

Mie imi plac molustele, iar stridiile sunt tratamentul meu pentru mahmureala”, a spus barbatul.

James a aflat ca perla - care este mica, dar perfect rotunda – este foarte valoroasa. “M-am imbogatit”, a spus el. Dar nu intentioneaza sa o vanda, ci vrea sa-si faca o bijuterie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO