Ce a aflat o femeie despre iubitul de pe internet. "Iar eu i-am spus toate intimitatile"

Ultima actualizare: 10-06-2013 06:46
femeie pe internet

La cateva luni de la divort, o femeie din Statele Unite a inceput o relatie pe internet cu un barbat caruia i-a marturisit detalii intime din viata ei si i-a povestit calvarul prin care a trecut din cauza fostului sot.

Dar dupa cateva luni femeia a avut o surpriza de proportii… Barbatul de pe internet, despre care credea ca este marea ei dragoste, era chiar fostul ei sot.

Brian Matthew Cornelius, 36 de ani, din Sturgeon Lake, a creat un personaj virtual cu un nume fictiv, iar apoi a contactat-o pe fosta lui sotie, potrivit Tribunalului din Dakota.

Procurorii spun ca barbatul a mers atat de departe incat a determinat-o pe fosta sotie sa i se arate pe camera web si a convins-o sa nu ceara un ordin de restrictie impotriva fostului sot, adica chiar el.

Cornelius si femeia in cauza au fost casatoriti timp de 11 ani, insa mariajul lor s-a incheiat dupa un lung sir de scandaluri, iar acum isi disputa custodia pentru cei doi copii in instanta.

La trei luni dupa divortul pronuntat in 2011, el l-a creat pe “Aaron Carpenter”, barbatul ideal careia femeia i-a relatat toate detaliile intime din viata ei. Brian Matthew Cornelius s-a folosit de toate informatiile pentru a castiga custodia celor doi copii.

In August 2012, femeia a descoperit ca iubitul ei virtual era de fapt sotul ei si l-a reclamat autoritatilor. Femeia a spus ca a fost “controlata si terorizata” de fostul sot si s-a simtit in permanenta urmarita de catre acesta.

Autoritatile au emis un ordin de restrictie conform caruia Brian Matthew Cornelius nu are oie sa ia legatura cu fosta sotie altfel decat prin telefon si sa poarte discutii legate doar de cei doi copii ai lor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO