Cazul care le-a socat pe autoritatile americane: o femeie din Oklahoma s-a casatorit legal cu fiica ei biologica

Ultima actualizare: 11-09-2016 07:08
Oklahoma

Un caz controversat face ocolul presei americane. O mama si fiica ei au fost acuzate de incest dupa ce autoritatile au aflat ca sunt casatorite legal una cu cealalta, relateaza Washington Times.

Nebunia nu se opreste aici, Patricia Ann Spann, in varsta de 43 de ani, a mai fost casatorita si cu... fiul ei.

Autoritatile din Oklahoma au descoperit luna trecuta ca Patricia este legal casatorita cu fiica ei biologica Misty Velvet Dawn, in varsta de 25 de ani.

Oklahoma

Legea din acest stat american considera incest orice casatorie intre rude apropiate fie ca exista sau nu relatii sexuale iar pedeapsa se ridica pana la 10 ani de inchisoare. 

Situatia a fost descoperita in urma unei anchete derulata de Protectia Copilului. Patricia le-a spus autoritatilor ca a pierdut custodia celor 3 copii ai ei, care au fost adoptati in cele din urma de catre bunica lor din partea tatalui.

Femeia a explicat i s-a parut "in regula" sa se casatoreasca cu fiica ei pentru ca pe certificatul de nastere al tinerei nu era trecut numele ei ca mama.

Autoritatile locale au mai aflat ca femeia s-a casatorit in 2008 si cu fiul ei, insa acesta a cerut o anulare dupa 15 luni citand "incestul" drept motivare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO