Ce pedeapsa a primit un sofer dupa ce a lovit mortal o fetita si pe bunicii acesteia. Cazul a revoltat o tara intreaga

22-11-2014 16:40


accident

Controverse in Olanda, dupa ce un sofer care a lovit mortal cu masina o fetita si pe bunicii acesteia a primit drept pedeapsa doar 120 de ore de munca in folosul comunitatii.

Accidentul care a dus la moartea fetitei de numai doi ani si a celor doi bunici ai acesteia a vut loc dupa ce soferul a pierdul controlul masinii pe care o conducea cu mult peste viteza legala, scrie The Mirror.

Un raport al politiei arata ca acesta mergea cu putin peste 120 de kilometri pe ora, intr-o zona in care viteza legala era de 80 de kilometri pe ora.

Mai mult, potrivit presei din Olanda, de la inceputul procesului pana la pronuntarea sentintei, vinovatul nu a parut sa-si regrete fapta si nici nu si-a cerut iertare in fata familiei pe care a destramat-o.

Tatal fetitei si-a pierdut cumpatul dupa pronuntarea sentintei si a aruncat cu un scaun spre judecatoarea care i-a aplicat o pedeapsa atat de blanda soferului. Instanta a justificat pedeapsa spunand ca este necesar sa dea o sentinta apropiata de cele din alte cazuri similare. Asta nu l-a consolat in niciun fel pe tatal indurerat.

Videoclipul de mai jos a surprins momentul in care tatal furios arunca spre judecatoare cu un scaun, apoi este scos din sala de judecata de catre fortele de ordine.

Sursa: The Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO