Capsula timpului, ingropata acum 30 de Steve Jobs a fost gasita. Ce a pus in ea fondatorul Apple


Ultimul update: Marti 24 Septembrie 2013 00:09
Data publicarii: Sambata 21 Septembrie 2013 15:59
Categorie: Bizar
Steve Jobs

O capsula a timpului ingropata de regretatul Steve Jobs, fondatorul companiei Apple in urma cu aproape 30 de ani a fost descoperita si dezgropata de National Geographic.

Vezi aici imaginile cu capsula timpului!

In 1983, tanarul fondator al Apple, Steve Jobs participa la o conferinta in Aspen, Colorado cand alaturi de un grup de prieteni a decis sa realizeze un soi de capsula a timpului, relateaza Daily Mail.

Acestia au ingropat intr-un tub de beton de aproape 4 metri diverse obiecte, de la noul mouse Apple de atunci la un bax de bere, cutii de placinta si cateva caiete cu "notite".

Obiectele trebuiau dezgropate 20 de ani mai tarziu, insa toti cei implicati in acest "proiect" au uitat de locul unde a fost ingropata capsula.

Aceasta a fost gasita recent in urma unei investigatii realizate de echipa din spatele reality show-ului "Diggers" de la National Geographic si va deveni subiectul unui episod difuzat la TV.

Poate cel mai interesant obiect ingropat este mouse-ul Lisa, unul dintre primele device-uri de acest gen comercializate in acea perioada si o raritate pentru anii '83.

Citeste si: Dupa Nokia, Apple si Samsung mai ingroapa un gigant. Dispare compania care a inventat smartphone-ul

Cel mai bun “job” din lume. Primesti 18.000 de dolari ca sa stai in pat, fara sa faci nimic

Sfarsit de epoca pentru Apple. Schimbarea radicala dupa care compania lui Steve Jobs nu va mai fi niciodata la fel

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO