Cadoul unei fete pentru tatal ei aflat pe moarte: imaginea care a impresionat mii de americani

Dată publicare: 22-07-2013 20:40
Dată actualizare: 25-07-2013 00:00


nunta

Primul dans al miresei la nunta este cu tatal ei. Pentru a se asigura ca nu va rata momentul, o tanara din Statele Unite si-a simulat propria nunta.

Sambata trecuta, Rachel Wolf s-a pregatit de ziua pe care orice femeie o viseaza. Avea aproape totul: rochia alba de mireasa, preot si zeci de invitati. Nu lipsea decat mirele, dar nu a deranjat-o.

Rachel, in varsta de 25 de ani, a aflat de putin timp ca tatal ei, James Wolf, este pe moarte. Medicii i-au dat mai putin de 3 luni de trait din cauza unui cancer pancreatic.

Pentru a fi sigura ca tatal ei va fi "inclus" la nunta sa candva in viitor, tanara a simulat petrecerea de la casatorie. A filmat mult doritul dans cu tatal ei in timp ce era imbracata in rochia de mireasa si i-a promis ca va difuza imaginile in ziua in care se va casatori in mod real.

Imaginile publicate pe pagina de Facebook de la NBC News au strans mii de like-uri si aprecieri pozitive. "Am fost uluit. Sunt multe momente din viata ei pe care le voi rata. Nu voi mai fi aici pentru asta. Am inceput sa plang" a spus tatal ei printre lacrimi pentru un post TV din California.

Sursa: NBC


VIDEO PROTVPLUS.RO