Biserica Catolica, scadalizata. O companie de pompe funebre din Polonia vinde sicrie cu ajutorul unor modele complet goale

Ultima actualizare: 07-11-2014 06:41
sicriu

"Sicriul nu ar trebui sa fie un obiect sacru. Este ultimul pat in care vei dormi, nu un simbol religios". Este argumentul unei companii din Polonia care s-a gandit sa foloseasca modele care au pozat complet goale pentru a vinde sicrie.

Iar bizarul calendar cu femei dezbracate care pozeaza pe sicrie este pe cale sa devina un adevarat hit la nivel global, in ciuda opozitiei Bisericii Catolice, care s-a declarat scandalizata.

Conducerea companiei Bartek Lindner s-a aparat spunand ca nu este o modalitate ieftina de a vinde sicrie, ci o incercare de a scoate in evidenta puterea, energia si eleganta feminina. Insa nici barbatii nu lipsesc din fotografii.

Fotografiile au fost facute in Cracovia, una dintre cele mai cautate destinatii turistice din Polonia.

"Fiul meu a avut ideea de a crea un calendar al companiei in care sa aratam ceva pe jumatate serios, colorat, frumos; frumusetea femeilor poloneze si frumusetea sicrielor nostre. Lucram foarte mult la sicriile noastre si sunt vazute numai pentru cateva momente, la inmormantare. Am vrut sa aratam ca sicriul nu ar trenui sa fie un obiect sacru - este mobila, este ultimul pat in care vei dormi. Nu este un simbol religios. Este un produs. De ce se tem oamenii de sicrie si nu de costume, cosmetice sau bijuterii", a spus proprietarul companiei, Zbigniew Lindner.

Reprezentantii din Polonia ai Bisericii Catolice au descris campania drept nepotrivita, un purtator de cuvant spunand ca moartea ar trebui sa fie solemna si nu amestecata cu sexul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO