Barbatul care va colinda lumea pentru mancare gratuita. Competitia l-a costat deja 1000 de lire

Dată publicare: 01-01-2014 14:07
Dată actualizare: 04-01-2014 06:54


Nando's

Un fan al restaurantelor Nando's a cheltuit peste 1000 de lire, in 85 de restaurante ale lantului, pentru a castiga un card care i-ar fi permis sa manance gratuit, pe viata.

Christopher Poole, de 26 de ani, a aflat ca restaurantul va da un card negru de reducere, care garanta mese gratuite pe viata, persoanelor care puteau dovedi ca au mancat in toate cele 1031 de restaurante Nando's din lume.

Dupa ce a mancat in 85 de magazine din Marea Britanie si s-a ingrasat cu peste 6 kilograme, Christopher a aflat ca promotia, anuntata cu doi ani mai devreme, se incheiase.

 Poole, din St. Albans, Hertfordshire, a declarat: "am auzit de competitia de a manca in fiecare restaurant Nando's si am zis ca e ceva ce as putea face.

Oricum mancam de cateva ori pe saptamana acolo, asa ca am acceptat provocarea. As face orice pentru a pune mana pe un card care sa imi dea pui gratuit.

Cand am aflat ca s-a incheiat competitia, am ramas fara cuvinte."

INTRA AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Cand sefii retelei Nando's au aflat despre efortul sau au decis sa onoreze vechea intelegere, daca Poole va putea manaca in celelalte 900 de restaurante din lume.

Christopher si-a marcat toate vizitele in restaurantele Nando's pe o retelea de socializare online, unde a publicat o fotografie realizata in fiecare restaurant, intr-o pozitie inventata de el, care imita un cocos.

In Anglia exista 280 de astfel de restaurante, dintre care 100 sunt localizate in Londra.

Printre tarile pe care Poole le va vizita se numara Australia, Bangladesh, Botswana, Liban, Quatar, Nigeria sau Lesotho.

Sursa foto: Wikipedia/Instagram

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO