Barbat din Dambovita, acuzat de fosta iubita ca a violat-o, dupa care i-a taiat parul pentru a-l pastra ca suvenir

Dată publicare: 24-01-2014 08:59
Dată actualizare: 27-01-2014 07:04


victima viol Dambovita

Intamplare desprinsa parca din filme intr-un sat din Dambovita. O femeie de 30 de ani si-a reclamat fostul iubit la politie, dupa ce ar fi obligat-o sa intretina relatii intime cu el, apoi i-a taiat parul cu o foarfeca, sa-i ramana amintire.

Suparata, ea s-a dus glont la politie si l-a acuzat pe barbat de viol, dar si de slutire.

Cei doi au dat nas in nas pe un drum de la marginea satului Glogoveanu, unde locuieste femeia. Situatia s-a complicat insa repede. "M-a amenintat cu cutitul si cu foarfeca. Mi-a zis ca-mi taie parul. De fapt, mi l-a taiat. Si m-a violat. Aveam parul lung. Cred ca mi l-a taiat si din dragoste, si din razbunare. Dupa ce mi-a facut asta, nu mai am niciun sentiment", spune Mariana.

De cealalta parte ar mai fi insa sentimente, cred rudele femeii, care a depus plangere pentru viol si slutire. Stela Buchila, soacra reclamantei: "A tuns-o si la urma i-a spus 'sa-ti iau din par, sa te tin amintire. I-a fost draga rau, asa a spus. Ca i-a luat coada care a fost toata in spate si nu a vrut sa i-o mai dea".

Mama barbatului de 36 de ani reclamat la politie a inceput sa se minuneze cand a aflat de isprava fiului ei. Baga mana in foc insa ca n-ar fi vorba de viol, pentru ca - sustine ea - cei doi s-au fi iubit ani la randul, fara sa se ascunda.

Stela Balbaneanu, mama barbatului reclamat: "Nu stiu cu ce o fi tuns-o, dar recunoaste ca a tuns-o. Daca o vedeti, e o din aia... se uita cu un ochi in gaie, cu unul in tigaie, e vai de mama ei, el are femeie ca lumea".

Povestea a ajuns si la urechile sotiei. "Ce sa-i mai zic, am ramas asa... Parul l-a lasat acolo, eu zic... Nu l-a adus acasa".

Ca sa-si spele pacatele si sa scape de acuzatii, barbatul i-a dat femeii 6.000 de lei si aceasta si-a retras plangerea.

Stela Balbeanu, mama barbatului reclamat: "Si-a luat fata plasma, si-a luat tot, tot, tot".

Politistii continua cercetarile in acest caz.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO