Baiatul de 6 ani, lasat fara ochi, de matusa, in China, s-a recuperat

Dată publicare: 12-12-2013 18:44
Dată actualizare: 15-12-2013 00:14


china

Baietul de 6 ani, din China, lasat fara ochi, chiar de propria matusa, intr-un atac petrecut acum 3 luni s-a recuperat in urma interventiilor suferite in septembrie.

Medicii au reusit sa-i reconstruiasca ochii Guo Bin prin poroceduri complicate si cu ajutorul protezelor, relateaza Daily News. 

Zhang Huiying, matutsa vinovata de gestul criminal, s-a sinucisin urma cu peste 3 luni, sarind intr-o fantana din curtea propriei case.

Inainte cu o saptamana de sinucidere, Guo Bin a disparut, fiind gasit apoi dupa patru ore, sub influenta drogurilor si fara ochi, conform Televiziunii Centrale de Stat a Chinei.

Politia a gasit ochii baiatului, dar fara cornee, la scurt timp in apropiere de locul unde a fost gasit Xioa.

China este o tara care duce lipsa de donatori de organe, acestea fiind recoltate, de obicei, de la persoanele condamnate la pedeapsa cu moartea.

Astfel, din 300.000 de persoane, care necesita anual transplanturi, doar 10.000 au parte de acestea, conform agentiei nationale de presa a Chinei, Xinhua.

 Sursa foto: Getty

Consuma produse 100% romanesti si ajuta micile business-uri sa creasca! Vezi aici oferta din Saptamana Romaneasca ---> saptamanaromaneasca.stirileprotv.ro/producatori.php

Sursa: nydailynews.com

Tags: guo bin, ochi,


VIDEO PROTVPLUS.RO