Au crezut ca au comis jaful perfect, insa au comis o gafa inexplicabila. Cum au fost prinsi doi hoti

Dată publicare: 23-08-2012 17:57
Dată actualizare: 03-11-2012 09:06


Hoti

Doi barbati de culoare din New York, SUA, care s-au deghizat in politisti albi pentru a jefui un magazin, au fost arestati dupa ce au fost prinsi trimitand o scrisoare de multumire companiei de la care au cumparat mastile.

Un purtator de cuvant al politiei din New York a declarat ca doi barbati, imbracati in jachete de culoare albastru inchis si cu sigla NYPD pe ele, au reusit sa fure 200.000 de dolari dintr-un magazin.

Anchetatorii au urmarit imaginile de pe camerele de supraveghere, insa nu au putut obtine prea multe informatii despre acestia.

"Aveau manusi groase care le acopereau complet pielea si purtau si ochelari de soare, pentru a nu li se vedea ochii, asa ca nu puteam sti daca sunt albi, negri sau hispanici", a declarat un om al legii care s-a ocupat de acest caz.

Dupa cateva zile, politistii au primit un pont anonim in care erau informati ca firma "Composite Effects" produce masti asemenatoare cu cele purtate de cei doi in timpul jafului.

Acestia au contactat imediat compania respectiva si au aflat ca, recent, un barbat a cumparat doua masti de la ei si ca la scurt timp le-a si trimis un e-mail in care ii informa ca este extrem de multumit de produsele "incredibile" pe care le-a cumparat si ca sunt "foarte realiste".

Cu ajutorul adresei de e-mail, politistii au reusit sa ii identifice pe cei doi infractori, care au fost apoi arestati si sunt acuzati de jaf armat.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO