Au ajuns subiect de show TV dupa operatiile care le-au transformat complet. Cum arata acum gemenele

Ultima actualizare: 06-12-2013 00:01
gemene Coreea de Sud

Operatiile estetice au ajuns un lucru banal in zilele noastre si nu mai surprind pe nimeni. Insa nu-ti poti stapani mirarea in fata unor transformari cu adevarat spectaculoase.

Ca in cazul unor gemene din Coreea de Sud, care au devenit de nerecunoscut dupa interventiile de chirurgie plastica.

Numele lor nu au fost precizate, insa amandoua au participat la o emisiune tv foarte populara in Coreea de Sud - Let’s Beauty.

Show-ul se concentreaza pe anumite persoane care nu se simt bine cu aspectul lor si care sunt ajutate sa devina asa cum viseaza, potrivit OddityCentral.

Fotografiile cu transformarea celor doua surori fac inconjurul internetului. Operatiile le-au transformat total chipurile care inainte dadeau fiori. Acum sunt doua tinere superbe.

Seria de fotografii include imagini cu chirurgul care le analizeaza trasaturile si cu diverse stadii ale transformarii lor. La final, sunt fotografii cu chipurile lor complet reconstruite.

In ultimii ani, sud coreeni au dezvoltat o adevarata obsesie pentru operatiiile estetice. Anul acesta, la Miss Coreea au fost 20 de finaliste care aratau aproape identic, dupa ce toate au facut operatii estetice si au cerut aceleasi proceduri si trasaturi.

Intr-un raport publicat anul trecut in The Economist se spune ca aceasta tara are cea mai ridicata rata de interventii estetice per cap de locuitor. 20 la suta din femeile intre 19 si 49 de ani din Seul, capitala tarii, au recunoscut ca au facut cel putin o operatie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO