Atacul unui leu i-a salvat viata. Ce a descoperit o femeie dupa ce a fost muscata

Dată publicare: 28-10-2012 12:49
Dată actualizare: 03-11-2012 10:08


leu zoo

O femeie de 30 de ani s-a oferit sa lucreze ca voluntar cu leii intr-o rezervatie din Africa de Sud. Muscatura unuia dintre animale i-a atras insa atentia asupra unui nodul canceros pe care il avea la san.

Katie Krivan, in varsta de 30 de ani, facea voluntariat la o rezervatie din Africa de Sud, cand un pui de leu a sarit pe ea si a muscat-o.

Desi rana nu a fost una serioasa, aceasta a tinut-o sub observatie, iar cateva luni mai tarziu a descoperit un nodul. In luna urmatoare, analizele au aratat ca sufera de cancer la san si cateva zile mai tarziu era operata de urgenta.

“Nu multi pot spune ca o muscatura de leu le-a salvat viata, dar in cazul meu este adevarat”, a spus Katie, care a decis sa-si impartaseasca experienta in Octombrie – luna dedicate preventiei cancerului la san.

Femeia spune ca nu s-a gandit niciodata sa-si faca un control, pentru ca nu a crezut ca ar putea avea vreodata aceasta boala.

“Ziua in care am aflat a fost cea mai urata zi din viata mea. Am trecut printr-o serie intreaga de stari: soc, negare, manie, deznadejde si devastare. M-am gandit mereu ca asta se poate intampla doar altor oameni, nu mie. Eu eram prea tanara”, a spus Katie intr-un interviu acordat Daily Mail.

Desi recuperarea nu a fost deloc una usoara, boala este in regresie acum, iar Katie se considera norocoasa ca este inca in viata.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO