"Aratam ca o broasca". Femeia care a ramas complet fara gene din cauza extensiilor

Dată publicare: 04-09-2013 21:47
Dată actualizare: 07-09-2013 02:17


gene

O femeie din Marea Britanie a ramas complet fara gene din cauza obsesiei fata de extensiile de gene.

Din ce in ce mai multe femei isi distrug complet genele apeland la extensii sau la gene false avertizeaza medicii britanici, potrivit Daily Mail.

Este si cazul lui Caroline Medcalf, in varsta de 42 de ani, de profesie director financiar la o companie. Britanica a ramas complet fara gene si a decis sa urmeze o operatie pentru ca, potrivit ei, ajunsese sa arate "ca o broasca".

Medicul Asim Shahmalak a apelat la o interventie facuta in premiera in Statele Unite, luand fire de par din capul pacientei pe care le-a atasat la nivelul ochilor. Noile gene ar trebui sa-i reziste pentru tot restul vietii, asta daca nu mai apeleaza la extensii de gene.

Inainte de operatie, Caroline avea la un ochi doar 3 fire de par pe marginea pleoapei. Din acest motiv, britanica a suferit o infectie la nivelul ochilor, iar din cauza mancarimilor se freca la ochi pana inrosea zona.

Caroline a marturisit ca ajunsese sa-i fie rusine sa mai iasa din casa, sa apara in fata prietenilor sau a iubitului din cauza situatiei sale.

Operatia ei a durat 3 ore iar femeia promite acum ca nu va mai apela la gene false, ci doar la trucuri de infrumusetare pentru cele naturale.


 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO