Aparitii misterioase, produse simultan, in 5 orase din tara. Masini de teren "plantante" peste tot

Dată publicare: 06-09-2012 20:34
Dată actualizare: 24-10-2012 11:26


Mii de trecatori au ramas uluiti, la prima ora a diminetii, in fata unor aparitii misterioase, care s-au produs simultan, in cinci orase din tara.

Mai multe masini de teren au fost "plantate" in guri de metrou, pe treceri de pietoni si in mijlocul unor piete centrale.

Autoritatile locale nu au reusit pana acum sa ii gaseasca pe cei responsabili si sa identifice scopul acestui demers. In timp ce unii martori au crezut ca este vorba despre soferi beti sau de bombe, altii sunt convinsi ca a fost de fapt opera originala a unui artist.

In zori, la ora 6.00, un Aro bloca partial iesirea la una dintre cele mai aglomerate guri de metrou. Trecatorii s-au adunat imediat ca la urs ca sa lamureasca misterul.

La patru ore dupa ce vehiculul de peste o tona si jumatate a aparut misterios la statia Piata Unirii nimeni nu are cea mai vaga idee ce sofer inconstient a vrut sa ia metroul cu tot cu masina. Reactiile celor care ies la suprafata sunt graitoare.

Se fac sute de fotografii, in timp ce politistii de la sectie si cei de la rutiera incearca sa rezolve cumva problema. Totul, sub ochii unor turisti germani cu hartile in mana, nevoiti sa isi faca curaj ca sa coboare in subteran.

In sfarsit a fost chemata o firma de tractare care va ridica masina de teren. Cu cateva minute in urma, am aflat insa de la corespondentii nostri din tara ca fenomene similare s-au produs si in alte mari orase.

La Cluj, masina a aparut pe o trecere de pietoni.

In lipsa unui proprietar pe care sa-l ia la intrebari, politistii au chemat tractarea si asteapta acum si ei sa vada pe ce nume pot taia amenda.

Aceeasi intrebare si la Timisoara, unde aparitia a bagat groaza in cetateni.

La Constanta in schimb, nu s-a gasit niciun martor. Iar turistii si localnicii, obisnuiti cu motorizari si mai spectaculoase, au privit lung masina, apoi si-au vazut de ale lor.

Si iesenii au acceptat musafirul fara scandal si fara sa-i caute pe responsabili. Aici, masina a fost lasata in fata Palatului Culturii, unde nu deranjeaza pe nimeni.


VIDEO PROTVPLUS.RO