Un client sustine ca a fost servit cu carne de sobolan la un fast food. Ce au aratat analizele

23-06-2015 17:17


kfc

Un restaurant KFC din Los Angeles s-a confruntat saptamana trecuta cu acuzatiile unui client care sustinea ca a fost servit cu un sobolan prajit, primit intr-un meniu.

Devorise Dixon (25 de ani) a postat pe contul de Facebook mancarea pe care a primit-o, afirmand ca dupa ce a muscat dintr-o bucata de carne, a constatat ca avea o textura de cauciuc si ca managerul restaurantului respectiv i-a spus ca este un sobolan, scrie Huffington Post.

Reprezentantii KFC au incercat imediat sa ia legatura cu clientul nemultumit, insa acesta nu ar fi fost cooperant cu investigatia. Avocatul companiei a reusit intr-un final sa obtina bucata de carne si a trimis-o la un laborator pentru analize. Testele au aratat ca este vorba de carne de pui, iar compania analizeaza in prezent posibilitatea de a luat masuri legale impotriva tanarului.

"Am facut o ancheta interna si am vorbit cu toti angajatii. Afirmatiile lui sunt false. Ar fi corect sa-si ceara scuze si sa renunte la acuzatiile false impotriva brandului KFC", a afirmat purtatorul de cuvant al KFC Rodrigo Coronel.
 

 

 

Posted by Devorise Dixon on Sunday, June 14, 2015

 

Sursa: Huffington Post

Tags: kfc, sobolan, pui, carne,

VIDEO PROTVPLUS.RO