A vrut sa-si surprinda sotia pentru a-i multumi ca i-a daruit un fiu, insa continutul pachetului i-a socat. Ce au descoperit

Dată publicare: 26-05-2017 09:53
Dată actualizare: 29-05-2017 06:38


Surpriza avuta la deschiderea unui colet

O familie din Londra a avut parte de o surpriza neplacuta atunci cand a deschis un coletul, care trebuia sa contina o tableta de ultima generatie.

Minh Ngo si-a dorit sa faca o surpriza intregii sale familii si sa achizitioneze un iPad in valoare de 319 lire, insa continutul cutiei era unul cu totul altul.

Minh Ngo, in varsta de 27 de ani, a economisit din greu pentru a-si putea permite sa achizitioneze produsul, insa nu i-a venit sa creada ce a descoperit atunci cand a deschis coletul.

Barbatul era foarte fericit cand si-a gasit podusul preferat la reducere. Nu a stat mult pe ganduri si l-a comandat, insa atunci cand l-a ridicat de la magazin a descoperit, in locul produsului preferat, un balsam de rufe.

"Atunci cand am ridicat coletul, am mai facut cativa pasi si mi-am dat seama ca ceva nu este in regula. Am deschis cutia si am gasit inauntrul ei o sticla de balsam de rufe si nu iPad-ul meu", sustine pagubitul.

"Eu si sotia mea suntem foarte suparati. Acum nu ne mai permitem un astfel de gadget pentru ca este foarte scump. Am economisit bani pentru a-mi surprinde sotia cu o tableta. Baietelul nostru iubeste sa se uite la desene animate, iar tableta ii era foarte utila", marturiseste barbatul.

Reprezentantii magazinului, de unde barbatul a achizitionat produsul, si-au cerut iertare pentru eroarea comisa si sustin ca ii vor restitui banii.

"Chiar nu ne putem da seama cum s-a ajuns in aceasta situatie, insa ii cerem scuze domnului Ngo si ii oferim inapoi banii."

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO