A vrut sa isi foloseasca rulota, dar a avut o surpriza cand a deschis usa. Barbatul a stat nemiscat pana au sosit ajutoare

08-11-2014 21:07


rulota

Nu mica i-a fost surprinderea unui barbat sa gaseasca in rulota sa un cuib urias de viespi. Speriat ca ar putea fi atacat, omul a ramas nemiscat pana la sosirea ajutoarelor.

Ajunse la fata locului, echipele de dezinsectie au recunoscut ca nu s-au mai confruntat niciodata cu un cuib de o asemenea dimensiune, scrie Daily Mail.

Cu o lungime de peste trei metri si o latime de mai bine de doi metri, inalt de jumatate de metru, cuibul din rulota lui Robert McDougal este unul dintre cele mai mari descoperite in Carolina de Sud, acolo unde s-a petrecut intreg incidentul.

Mai bine de 350.000 de viespi agitate se aflau in cuib atunci cand au sosit cei de la firma la ajutorul careia apelase proprietarul rulotei, a explicat Eric McCool, un reprezentant al echipei de dezinsectie.

“Practic, eu am intrat in cuib. Era foarte cald si aglomerat. Era ca si cum m-as tara printr-o multime de perne, doar ca le puteai auzi zumzetul, mai ales atunci cand se loveau de costumul de protectie”, a mai adaugat Eric McCool.

Pentru ca nu a vrut sa apeleze la pesticide sau sa incendieze intreg cuibul, operatorul firmei de dezinsectie a decis sa inlature manual 37 de regine aflate in “adapost”.

In ciuda faptului ca a fost muscat de zeci de ori in timpul operatiunii de mutare a cuibului, Eric McCool a declarat ca de-a lungul celor 20 de ani activitate a fost intepat de 6.000 de ori.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO