"A trebuit sa apelam la un ginecolog". Unde si-a ascuns femeia un pistol incarcat

Ultima actualizare: 12-07-2013 00:19
Christie Dawn Harris

O femeie de 28 de ani, care si-a folosit vaginul pe post de toc pentru pistol, a fost condamnata la 25 de ani de inchisoare.

Christie Dawn Harris, din Oklahoma, Statele Unite, a reusit sa-i socheze pe politisti dupa ce si-a ascuns in vagin un pistol incarcat.

Ea a fost arestata in luna martie, dupa ce un caine antrenat sa gaseasca droguri i-a luat urma, potrivit International Business Times.

La sectia de politie, Christie Dawn Harris a spus insistent ca are nevoie sa mearga la baie. Inainte, in cadrul unei proceduri standard, o femeie ofiter i-a cerut sa-si dea jos lenjeria intima pentru ca astfel sa se poata verifica daca nu cumva ascunde ceva.

Harris s-a impotrivit, spanand ca este “intr-o perioada delicata a lunii”. Insa pana la urma s-a supus solicitarii, iar politistii i-au gasit pistolul ascuns in vagin, dar si cateva plicuri cu droguri.

Am observat un obiect metalic strecurat in vagin”, a scris o politista in raport. Cand acesta a fost extras, in prezenta unui medic, politistii au avut surpriza sa constate ca era vorba de un revolver incarcat.

Femeia a fost acuzata de detinere ilegala de arme si droguri si a fost condamnata la 25 de ani de inchisoare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO