A fost desfigurata dupa o interventie estetica banala. Cum arata abdomenul femeii dupa liposuctie

Dată publicare: 16-10-2013 15:30
Dată actualizare: 19-10-2013 07:02


liposuctie

Un medic din Manhattan a desfigurat o femeie dupa o procedura de liposuctie cu laserul, apoi a vrut sa o impiedice sa mearga la spital ca sa fie tratata pentru arsurile de gradul trei pe care le avea.

Dr. Muruga Raj, 56 de ani, are acum dosar in instanta pentru malpraxis. Femeia de 26 de ani, care a ramas cu cicatrici foarte grave si care este cumplit de speriata dupa procedura de 8.000 de dolari care ar fi trebuit sa o scape de stratul de grasime cu care a ramas pe abdomen dupa o nastere, vrea sa-i fie retras dreptul de practica, relateaza New York Daily News.

Stia ca era in agonie si ca pielea ei murea strat cu strat si cu toate acestea a ales sa minta si sa-si acopere urmele”, a spus avocatul femeii, Andrew Laskin. “Asa procedeaza un fraudator, nu un medic”, a mai spus el.

Raj a facut o interventie minim invaziva, care include insertia unui fir lung sub pielea pacientului pentru a arde grasimea cu laserul. Procedura a fost facuta in decembrie 2011, la 3 luni dupa ce femeia a nascut.

Operatia a fost realizata cu un aparat de 150.000 de dolari care poate fi cumparat de orice medic. Raj este obstetrician, are un astfel de aparat, dar, de obicei, procedurile sunt facute de chirurgi esteticieni sau dermatologi.

Raj l-a cumparat impreuna cu un curs de instruire, pe care l-a urmat in 2008. Dupa ce i-a facut interventia tinerei, a bandajat-o si a trimis-o acasa, dat aceasta a revenit a doua zi cu dureri cumplite.

Medicul a asigurat-o ca erau leziuni si dureri normale dupa o astfel de operatie, dar dupa cateva zile, cand nu a mai suportat durerea, tanara de 26 de ani s-a adresat altui medic.

 

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO