A fost complet desfigurat in urma unui incendiu, iar acum se casatoreste. Cum arata viitoarea sotie

Dată publicare: 13-10-2013 17:38
Dată actualizare: 16-10-2013 06:56


Joe Kinan

Joe Kinan si-a pierdut iubita si 40 la suta din piele intr-un incendiu care a avut loc in urma cu 10 ani, intr-un club din Rhode Island.

Joe Kinan a fost cel mai afectat dintre cei care au supravietuit dezastrului, avand arsuri de gradul trei si patru pe jumatate din suprafata trupului, relateaza Daily Mail.

De asemenea, si-a pierdut mainile, auzul, vederea la ochiul stang si cea mai mare parte a tesutului nazal. Pana acum a trecut prin 120 de interventii chirurgicale.

In ciuda celor intamplate, barbatul si-a pastrat o atitudine pozitiva si din acest motiv i s-au intamplat lucruri bune. Saptamana aceasta, la un congres al pacientilor cu arsuri la care a participat, Kinan a anuntat ca este din nou indragostit si ca s-a logodit.

Kinan, 44 de ani, a intalnit-o pe logodnica lui, Carrie Pratt, la acelasi eveniment, cu sase ani in urma. La randul ei, Pratt a suferit si ea arsuri, cand era copil, de la cafea fierbinte.

La inceput cei doi au fost doar prieteni, insa cu timpul au aparut sentimentele. El a cerut-o de sotie anul trecut, cu trei zile inainte de a face un transplant de mana.

 

Sursa: Daily Mail

Tags: incendii, arsuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO