A ajuns la spital cu dureri de spate, dar s-a intors acasa cu un bebelus. Povestea incredibila a unei studente

Ultima actualizare: 04-10-2016 07:05
Anna Haigh

Anna Haigh, o studenta in varsta de 20 de ani din Warrington, Anglia, credea ca sufera de hernie de disc, din cauza durerilor la spate, dar, de fapt, erau contractii fiindca era insarcinata.

Anna, care s-a prezentat la spital cu dureri lombare, a nascut un copil de peste 3 kilograme si jumatate, pe nume Oliver.

In ciuda faptului ca a devenit mama, ea vrea sa-si indeplineasca visul, cel de a deveni doctor, de aceea studiaza medicina la Universitatea din Liverpool.

Anna a declarat: “A fost ceva inedit, credeam ca va fi o problema minora. Am fost la spital alaturi de mama mea, m-am asezat pe pat, mi s-au facut teste de sange si mi s-au administrat analgezice. Nimeni nu stia ce e in neregula cu mine. Am aflat ca sunt insarcinata cand mi s-a rupt apa in pat. Mi-au spus ca o sa nasc, dar nu-mi venea sa cred.”

Ea a adaugat: “Intotdeauna am fost slaba. Am observat ca m-am ingrasat putin in zona abdomenului, dar nu m-am gandit ca as fi insarcinata. Niciodata nu m-am cantarit, dar hainele mele nu au devenit mai stramte.”

Dupa ce a intrat in travaliu, pe 14 mai, si-a sunat iubitul, pe James Fisher, in varsta de 20 de ani, sa-l anunte ca a devenit tata.

James, socat la auzul vestii, a spus: “Cand l-am tinut pe Oliver in brate, pentru prima oara, a fost minunat.”

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO