A acceptat un pariu si a mancat o luna doar la McDonald's. Cum arata barbatul dupa ce a consumat 80.000 de calorii. FOTO

Dată publicare: 31-05-2014 16:43
Dată actualizare: 03-06-2014 06:56


sandvis Big Tasty, McDonald's

Un impatimit al fitness-ului spune ca este in forma maxima, cu toate ca o luna de zile a manancat exclusiv de la McDonald's.

Kai Sedgwick, 34 de ani, spune ca tip de o luna a fost la McDonald's pentru mic dejun, pranz si cina, dar, in acelasi timp, s-a antrenat serios la sala. Scotianul a acceptat o provocare ca sa vada daca poate sa manance hamburgeri toata ziua, dar sa-si mentina forma, relateaza Daily Mail.

VEZI AICI FOTOGRAFII CU BARBATUL

La finalul perioadei spune ca nimic nu s-a schimbat, are aceeasi greutate si masa musculara, insa va mai dura mult pana va manca un hamburger, pentru ca nu este tocmai genul lui de aliment.

"Am acceptat o provocare si am vrut sa demonstrez ca alimentatia nu conteaza foarte mult cand faci miscare. Nu mi-a facut, insa, placere, pentru ca mi-am dat seama ca mancam doar din necesitate si nu simteam nicio placere a gustului", a spus Kai Sedgwick.

Inainte de a accepta pariul, barbatul manca la fast food de maxim doua ori pe ani. Insa, in ultima luna, a luat nu mai putin de 99 de mese la McDonald's, ce insumeaza 80.000 de calorii. Se astepta sa puna pe el 3 kilograme de grasime, dar in final a constatat cu surprindere ca a acumulat 2,7 kilograme de masa musculara.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO