A abuzat sexual o tanara de 24 de ani, iar la cateva ore dupa s-a casatorit cu logodnica insarcinata. Pozele puse pe Facebook

Dată publicare: 29-04-2017 10:33
Dată actualizare: 02-05-2017 09:07


agresor

O tanara de 24 de ani din Londra a trecut prin momente ingrozitoare, dupa ce un individ a urmarit-o si a abuzat de ea timp de doua ore, intr-un parc din estul orasului.

Ceea ce e si mai socant este faptul ca agresorul urma sa se casatoareaca a doua zi.

Camerele de supraveghere de langa parc au surprins momentul in care barbatul merge pe urmele tinerei, iar la un moment dat o trage in gardul viu al parcului. Acolo s-a petrecut oroarea.

Barbatul, Derry McCann, in varsta de 28 de ani, urma sa se casatoareaca a doua zi cu iubita sa insarcinata. Pana la nunta insa, individul a profitat de tanara aflata singura pe strada.

Timp de doua ora a supus-o la chinuri ingrozitoare. La cateva ore dupa incident, individul punea pe contul sau de Facebook poze de la nunta cu iubita sa.

Agresorul mai fusese condamnat in 2006 la inchisoare, iar in momentul in care victima a povestit politistilor ceea ce s-a intamplat si a vazut pozele cu fosti detinuti, l-a recunoscut imediat.

Barbatul a fost condamnat la inchisoare pe viata.

 

Sursa: Daily Mail

Tags: abuz, viol, agresiune,


VIDEO PROTVPLUS.RO